E-pood | LukuExpert

YALE LINUS SCANDI VERSIOON MUST ( 58x150x58mm, 4xAA patareid, ukseandur)

YALE LINUS SCANDI VERSIOON MUST ( 58x150x58mm, 4xAA patareid, ukseandur)

-26%
YALE LINUS SCANDI VERSIOON MUST ( 58x150x58mm, 4xAA patareid, ukseandur)
Laoseis: 3
Ühik: tk
295.00 €
398.00 €
Kuumakse 12.09 €
Hinnad sisaldavad 22% käibemaksu.
Kõigil e-poest ostetud toodetel on 14-päevane tagastamisõigus
Tasuta transport üle Eesti alates 60 EUR ostust!
Tootekood
YL-M
Tootegrupp

Toote kirjeldus

Yale Linus nutilukk on turvaline lahendus loobuda võtmetest. Kaughalduseks mõeldud Yale Connect wifi seade on juba komplektis kaasas. Saad mugavalt kasutades Yale Home rakendust külalise tuppa lubada või luku seadeid muuta. Lisaks näed detailset läbipääsu logi. Juurde on võimalik lisada ka koodisõrmistik (Yale Smart keypad) ja kasutada Linust mugavalt Airbnb korterile läbipääsu koodide jagamiseks. 

 

Yale Linus nutilukuga on kaasas ka ukse magnetandur (Door sense) mis näitab kas uks on avatud või suletud asendis. Linus nutilukku on lihtne paigaldada. Eestikeelne paigaldusjuhis on leitav failide alt. Linus pakub rakenduses automaatse lukustamise ja avamise võimalust. Linus nutilukk sobib ka neile kes ei soovi, et ukse väline ilme viitaks  elektroonilisele lukule. Väline ilme jääb uksel samaks ja mehaaniline võti töötab edasi nagu varem. Linuse suurim trump on tema paigaldamise paindlikkus. Saadaval on kolm erinevat versiooni, et katta võimalikult suur paigaldus võimalus mehaanilistele lukuraamidele. Skandinaavia Linus sobib näiteks lukuraamidele Assa 565, 565 analoog, assa 8765, ASSA2000, Assa abloy sym jt. Sobivust saad kontrollida ka sellel lingil: https://www.yalehome.com/hr/en/support/product-support/smart-locks/yale-linus/getting-started/linus-compatibility-checker

Digitaalne Turvalisus:

Krüpteerimine: Linus® Smart Lock kasutab Bluetooth Low Energy (BLE) tehnoloogiat
krüpteerimine, samuti AES- ja TLS-krüpteeringud, mida tavaliselt nimetatakse pangataseme turvalisuseks

 

Tehnilised parameetrid:

Bluetooth: 4.2-2.4Ghz

Mõõdud: 58x58x150  L,S,H

Kaal: 623g koos patareidega

Tööks vajalik: Yale home rakendus (saadaval nii ANdroid kui Apple)

Patareid: 4xAA (komplektis kaasas)

Värv: must

Yale Connect WI-FI seade paigaldatakse otse pistikupessa mis asub Linus luku ja wifi ruuteri (wifi 2,4Ghz) läheduses.

Töötab nutikalt koos targa kodu lahendustega: Google home, Alexa, Apple homekit, Airbnb, IFTTT

Tööpõhimõte

  • AUTOMAATNE LUKUSTAMINE JA AVAMINE - Kui saabute koju ja lähenete uksele, avaneb lukk automaatselt tänu GPS positsioneerimise funktsioonile. Võimalus kasutada automaatset lukustust ukse sulgemisel.
  • OHUTU JA TURVALINE - Yale Access kontot kaitseb kahetasemeline autentimine, mis tähendab, et kasutajad peavad oma isikut kinnitama kas e-posti või telefoninumbriga. Lisaks Bluetoothi pakutavale turvalisusele kasutame AES ja TLS krüpteerimist, mida tavaliselt nimetatakse pangataseme turvalisuseks. Telefoni kaotamise korral saate oma Yale Access rakenduse ja kõik virtuaalsed võtmed igal ajal tühistada.
  • SISSEPÄÄSUÕIGUSTE ANDMINE KÕIKJALT - saatke Yale Access rakendusest turvalised virtuaalsed võtmed sõpradele, perele või usaldusväärsetele inimestele. Juurdepääsu haldamine ja ajastamine igal ajal.
  • LIHTNE PAIGALDAMINE - Linus® Smart nutilukku on lihtne paigaldada esiukse siseküljel asuva praeguse ühilduva või Yale pikendatava südamiku peale. Sobiliku südamiku puhul võtab paigaldamine aega vähem kui 3 minutit.
  • KOHESED TEAVITUSED - Kui teie ukse olek muutub, olete esimene, kes sellest teada saab.​
  • DOORSENSE™ TEHNOLOOGIA - Annab teada, kas teie uks on turvaliselt suletud. Ja kui juhtub midagi ootamatut, näiteks uks on jäetud lahti, olete esimene, kes sellest teada saab.
  • TÖÖTAB KOOS - Koostöös juhtivate nutikodusüsteemide, häälassistentide ja majutuse rentimise platvormidega tagame lukustuste kontrolli ja juurdepääsu haldamise*.

    *Teie luku kaugfunktsioonide jaoks ja näiteks häälassistentide integreerimisteks vajab Yale Connect Wi-Fi juhtimisseadet

  • PATAREI TÖÖIGA - patareide tühjenemisel teated, et oleks võimalik neid ennetavalt asendada. Patareide tööiga sõltub luku kasutuse tihedusest (pöörete arvust), ukse avanemise sujuvusest ja avamiste arvust päevas. Tavakasutuse põhjal kestavad patareid 6 kuni 9 kuud.

 

 

Paigaldusjuhise ja luku sobivus info leiad siit: https://support.yalehome.com/en_gb/how-to-install-yale-linus-rJJVN518P

 

Spetsifikatsioon

  • Luku ühilduvus: Sobib laias valikus ustele.
    Südamike valikute soovituseks külastage Yale Access Compatibility Checker veebilehte: http://www.yalehome.com/en/products/linus/compatibility-checker
  •  
  • Nõuded: Tasuta Yale Access App iOS või Android nutitelefonidele
  • Bluetooth ühendus Linus® luku
  • ja lisaseadmete vahel: Bluetooth versioon: 4.2 - 2.4GHz.
  • Linus® luku ja nutitelefoni
    vaheline tehnoloogia: Bluetooth otse või Bluetoothi ja Wi-Fi kaudu, kui Yale Connecti Wi-Fi juhtimisseade on ühendatud.
  • Kahetasemeline turvalisus: Teie Yale Access konto on kaitstud kahetasemelise autentimisega, mis tähendab, et lisaks paroolile kontrollib süsteem kasutaja identiteeti kas e-posti või telefoninumbri alusel.
  • Krüpteerimine: Linus® Smart Lock kasutab Bluetoothi madala energiaga (BLE) tehnoloogia krüpteerimist, samuti AES 128-bitiseid ja TLS-krüpte, mida tavaliselt nimetatakse pangataseme turvalisuseks.
  • Toote mõõdud: 58 mm lai, 58 mm sügav ja 150 mm pikk.
  • Toote kaal: 623 g (k.a patareid)
  • Patarei tüüp: 4xAA (soovituslikult Alkaline). Patareid lisatud.

Seonduvad tooted

Nutilukud (1)

Lugemisnurk

04.05.2023
Kevad käes, hing laulab. Kui taustakooriks kõlab väravahinge kääksumine, siis on aeg hooldust vajavad sõlmed üle käia ning miks mitte muuta ka kogu värav targalt toimivaks tervikuks.   Kaasaegne ja targalt toimiv värav hoiab soovimatu eemal ja laseb sõbra mugavalt sisse. See värav: avaneb võtmeta;...
21.11.2022
Kuigi elame üsna turvalisel ajastul, siis kodu on meie kindlus, kus soovime end tunda mõnusalt ja turvaliselt ning kuhu kutsumata külalised pole oodatud. Võib ju loota heale õnnele, et vargad ja pätid minu kindlust ei ründa, kuid parem on, kui oled selleks valmistunud. Kuidas seda kõige nutikamalt teha?   Esimene kaitse –...

Head Solutions Group OÜ

Priisle tee 10 #6, 13914 Tallinn Tel.: +372 641 0610 Registrikood: 10407435 KMKR: EE100054150 info@lukuexpert.ee
*}
76_1_tk1.png 77_1_Sterling_Logo_Black__Yellow_2016.png 78_1_yale.jpg 79_1_tk_4_1.png 80_1_tk5.png 89_1_amig-logo.png 90_1_192d1a142b7856cdfb0313e6e233a7a8e614b2c2.png 91_1_Besam_Assa_Abloy-logo-AD19ADA843-seeklogo.com.png 92_1_ILOQ_1_logo.PNG 93_1_dorma-logo.png